Muğla Veteriner Hekimler Odası 15. Genel Kurulu 28-29 Eylül 2024 Tarihlerinde Yapıldı

,

Sekan Alpözen

Muğla Veteriner Hekimleri Odası 15. Dönem Olağan Genel Kurulu  28-29 Eylül 2024 Tarihlerinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı. İki liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Serkan Alpözen güven tazeledi.

Divan Başkanlığını Gülbin Ersan Durgaç yaparken divan üyeliklerine Ayşe Nur Özel, Şeyda Kayacan, Elif Eda İbiş seçildi. Muğla Veteriner Hekimleri Odası 15. Dönem Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Serkan Alpözen ile Uğur Salih Eroğlu, başkanlık için aday oldu.

Seçim sonunda açıklama yapan Serkan Alpözen, kongreye katılan tüm meslektaşlarına teşekkür ederken “Biz meslek örgütüyüz. Muğla Veteriner Hekimleri odasıyız. Seçilen de aday olan da veteriner hekim . Bunun dışındaki her düşünce sadece mesleğimize zarar verir. Geçmişte bunun örneklerini gördük. Ben ve  yönetim kurulu üyelerim ile birlikte bundan önce olduğu gibi yine mesleğimiz için meslektaşlarımızla birlikte başarılı çalışmalara devam edeceğiz…”  dedi.

Üyelerden aldığı oyla güven tazeleyen ve başkanlık görevine kaldığı yerden devam eden Serkan Alpözen’in yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:
“İlknur Özdemir, İsmail Korkmaz, Ercüment Gürel, Cengiz Aslan.”

 

 

 

https://www.bodrumsokakhaber.com/gundem/serkan-alpozen-guven-tazeledi